Veel ‘luf joe’ en ‘Mijn ware kleuren’ druppelen verder in diverse harten!

Hallo kanjers!

DELEN MAG WEER! GRAAG! Hier weer eens een blog van mij. Ja! Ik ben er nog! En mijn boeken ook! 😂 Er zit iets meer tijd tussen de blogs omdat ik natuurlijk ook niet zoveel meemaak in deze tijd. Maar ik wilde weer even het contact met jullie opzoeken. Gezellig! Hoe gaat het met jullie? Ik hoop dat jullie ondanks de Covid-19 perikelen af en toe de mooie momenten kunnen koesteren die er wel zijn. Af en toe nog even de slappe lach krijgen, een glinstermoment, een trots moment of een kleine glimlach. Zoek het in de kleine dingen. Hoe moeilijk ook🍀.

🦋Deze blog over beide boeken tikt bijna de 11000 views aan! Proost op jullie en mijzelf! Er komt een dag dat ik echt met jullie proost. Ik ben jullie zo dankbaar. Dat blijft ook zo! Over mijn tweede boek wordt ook veel in mijn blog gelezen. Doet me goed. Wellicht kan ik binnenkort toch iets meer reclame maken. Bij interesse, kun je mij ook altijd bereiken via FB of deze blog.

🦋 Maken jullie reclame voor mijn boeken? Vooral boek 2 kan een zetje gebruiken. Zo open en fris geschreven. Over losse momenten. Met allerlei kleuren. Niet alleen zwart en depressief. Zo anders dan boek 1 ‘Mijn stile tranen’. Lees het eens, Probeer het eens. Vorm je een mening en deel met anderen. En met mij! Zou ik geweldig vinden. Het boek ‘druppelt’ langzaam wat harten binnen. En blijft ‘druppelen’. Wanneer je van openheid houdt en het pure leven achter een gezin / persoon met onzichtbare ziekte eens wilt ervaren, dan ren nu naar je pc of gsm en bestel ‘Mijn ware kleuren’. Laat de kleuren je hart verwarmen.

🦋Het is wat hè, die Corona! Doet veel mensen geen goed! Mij ook niet...ik voel me verdrietig, machteloos en soms donker en eenzaam. Helaas zijn er ook velen die de kop nog in het zand steken om hun eigen egoïsme de boventoon te laten voeren. Tja, normen, waarden en respect voor een ander persoon zijn niet bij iedereen hetzelfde. #Ikdoewelmee! Heb ook mijn verjaardag afgezegd, terwijl ik hier thuis wel toe was aan veel sociale contacten, een knuffel, muziek en ontspanning. Komt hopelijk snel weer. Ik ga NIET mee in dit als het nieuwe normaal! Even abnormaal en aanpassen, oké. Maar met een ziekte als DEPRESSIE, is dit verstikkend, teleurstellend, donker en eenzaam. Ik denk herkenbaar voor velen. Dan sta ik al met 1 voet in de kist. Dit noem ik niet ‘leven’. Dit is langzaam wegkwijnen en verbindingen verliezen. Helaas zit ik als longpatiënt in de risicogroep...

🦋Bij deze wens ik mijn broer heel veel succes met zijn hartoperatie morgen in Maastricht. Lang genoeg gewacht nu! Zenuwslopend lang... Hij heeft nog een hele weg te gaan. Maar hij is een kanjer. Ook hij zit in de risicogroep. We hebben samen al wat traantjes laten stromen. I luf joe, klein broertje! Het gaat je lukken!💙❤️.

🦋 Sluit ik af met een dikke knuffel naar mijn geweldige petekindje van 14 weken: Max! Zo’n heerlijk, gemakkelijk en vrolijk manneke. En dan die kuiltjes in zijn wangen...Om op te vreten. Je hoeft Max maar aan te kijken en hij lacht! Heerlijk. ‘Smelt’...Hij helpt z’n papa er zeker doorheen. En zijn mama ook! Tante Peggie houdt zoveel van je💙! Tot aan de sterretjes en weer terug!

Dikke knuf aan al jullie lieverds! Luf joe too!

Peggie


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Veel ‘luf joe’ en ‘Mijn ware kleuren’ druppelen verder in diverse harten!

Vrijheid met een dubbel gevoel!

Beide boeken raken even geen harten! Corona Kilte wel?

Zoooo moe!

Hohoho ....de tijd voor ONZE WARE KLEUREN! Iedereen in z’n blootje!

Veel ‘luf joe’ en ‘Mijn ware kleuren’ druppelen verder in diverse harten!