And Corona goes on...net als Peggie Knoops in ‘Mijn ware kleuren’!

Hallo lieverds,

Na een tijd van afwezigheid weer eens een update!

🦋Ten eerste ben ik blij dat rondom mij en mijn gezin nog niemand een ernstige vorm van Covid-19 heeft gehad. Dat wens ik iedereen van harte toe. Blijf vooral gezond!

🦋Zo goed als mijn eerste boek gelezen werd, zo minder goed nu mijn tweede boek. Door Covid-19 en privéomstandigheden heb ik helaas weinig interviews kunnen geven en weinig reclame kunnen maken. Zoals de titel van deze blog al zegt: In boek 2 ‘Mijn ware kleuren’ ga ik door met mijn leven. Waarin meer ware, mooie en confronterende kleuren / gevoelens door de zwarte sluier heen komen. Met meer humor, sarcasme, lucht, ademruimte. Meer op zichzelf staande gebeurtenissen en ervaringen in mijn leven met ziektes, maar zeker ook mooie eye openers en gebeurtenissen! Boek 1 ‘Mijn stille tranen’ omschrijft het zware stuk van depressie in combinatie met autisme, rouw en verlies. Mijn verleden en heden onder een zwart doek. Open, eerlijk en confronterend. ‘Mijn ware kleuren’ is na mijn eerste ‘zwaardere’ boek dus zeer zeker de moeite van het lezen waard! Wederom een boek met een super trefzekere, open en eerlijke toon. DUS LEZEN!! Ik wil zo graag weer delen, herkenning geven. En wederom erkenning voor mezelf! Weer overal verkrijgbaar of te bestellen! €18,50.

🦋Koffietijd of een ander tv programma zijn nog altijd mijn wens voor een mooi interview! Wie weet? Ooit...Onzichtbare ziektes moeten gewoon UIT DE ONBEGRIP- EN TABOESFEER. Komende donderdag heb ik weer een keuring bij het UWV. Nu al buikpijn en slecht slapen! Ik hoor het ze nog zeggen: ‘Mevrouw ziet er zeer moe uit, maar ze heeft wel nagellak op...!’ Ongelooflijk toch? Tja...chronische depressie, astma, CVS, boulimia, fibromyalgie, CDS...je ziet alles niet. Dus dan is het er niet wanneer je nagellak op hebt! Goed onthouden! 🥺🤔

🦋Deze blog is inmiddels 10169x bekeken! Tadaaaa! Wat een mijlpaal! Er komen ook steeds meer mensen met een gouden randje in mijn leven. Mensen die ik zelfs eerst niet eens kende. Geweldig om mooie feedback te krijgen. Ook kritische vragen en tips zijn bij mij altijd welkom. Luf joe, lieffies! 🌻

🦋Gelukkig hebben een aantal mensen zonder wederkerigheid of zelfreflectie ook definitief afscheid genomen. Daar heb ik eerst veel verdriet en ook wel rouwperiodes om gehad. Nu niet meer. Ze konden gewoon niet omgaan met depressie of autisme. Of het feit dat ik nu ook een stukje ademruimte voor mezelf vul. Aura-ruimte...Geeft me meer rust en ik mag en kan gewoon mezelf zijn, zonder woorden op een weegschaal te hoeven leggen. Of uren te hoeven luisteren. Heerlijk! Ook geweldig om te zien dat dezelfde mensen via familieleden mijn leven nog steeds willen volgen...herkenbaar voor iemand?

🦋Nu mag iedereen het wel weten! Op 2 juli ben ik een supertrotse en smoorverliefde knuffeltante geworden. Mijn broer en zijn vrouw hebben hun eerste liefdeskruimel gekregen: Hun zoon Max! Geweldig puur in deze idiote tijd! 💙 En mooi om je kleine broertje in deze mooie, nieuwe rol te zien stralen.

🦋Dit mooie nieuws is tevens de afsluiting van deze blog! Sluit ik zeer positief en hartverwarmend af. Jullie zijn weer een beetje op de hoogte!

Luf joe kanjers🦋

Dikke knuf, Peggie


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Ha mam! Ik ben nogsteeds super trots op hoe je het doet, vooral in deze idiote tijd!
En ik wil je even herinneren dat ik er altijd voor je zal zijn. Luf joe! ????
Senna Knoops, op 19-08-20
Dankjewel lieffie! Luf joe. Lief om weer even te reageren. Deden dat maar meer mensen.

And Corona goes on...net als Peggie Knoops in ‘Mijn ware kleuren’!

Vrijheid met een dubbel gevoel!

Beide boeken raken even geen harten! Corona Kilte wel?

Zoooo moe!

Hohoho ....de tijd voor ONZE WARE KLEUREN! Iedereen in z’n blootje!

Veel ‘luf joe’ en ‘Mijn ware kleuren’ druppelen verder in diverse harten!