Voor alle ‘mooie’ mensen!

Hallo lieverds!

Na langere tijd weer een berichtje van mij! Ik wil niet steeds in herhaling vallen, vandaar! Had nu weer even de behoefte om te delen!

🦋En...? Al een terrasje ‘gepikt’? Genoten van de zon? Genoten van de vlinders die er volop zijn? De vrijheid die langzaam weer meer ademruimte geeft? Letterlijk! De mooie dingen weer kunnen zien.

🦋Op de allereerste dag dat het mocht, heb ik heerlijk met mijn gezin genoten op een terras! 2 juni 2020! Ik kreeg weer lucht. Na langdurig in een isolement geduwd te worden, was dit even een verademing! Even uit de automatische piloot. Uit de diepte van mijn depressie. Een moment waar ik weer even op kan teren!

🦋De noodwet die de regering in wil voeren: DUS NIET HÈ! Een boete kunnen krijgen wanneer je iets te dicht bij elkaar staat, politie die zomaar bij je binnen mag komen, regels waar sancties op staan. En noem maar op... Wanneer ik in een communistisch land had willen wonen, was ik wel verhuisd! Ik ben een gevoelsmens en ik wil niet nog meer afgevlakt worden. Ik ben mijzelf, ik wil mijzelf blijven en ik snak naar vrijheid en ruimte. Niet naar vastgelegde beperkingen. Wat is jullie idee hierover?

🦋 Mijn blog loopt tegen de 10.000 views aan! Een topprestatie toch! Gelezen uit interesse of nieuwsgierigheid door jullie! En ook veel mensen die ik niet ken, maar zoooo graag zou willen leren kennen! Thanks allemaal!

🦋Deze blog gaat inmiddels over twee van mijn boeken! 1. Mijn stille tranen en 2. Mijn ware kleuren. Het eerste boek gaat de diepte in wat betreft mijn leven rondom mijn depressie, mijn opnames, ons leven met een mooie dochter met autisme, verlies, rouw, eenzaamheid, suïcidaliteit, vriendschap en verdriet! Hoe zien bepaalde dagen eruit? Wat is de wisselwerking? Welke emoties komen er intens bij kijken? Het tweede boek is ‘luchtiger’. Andere toonsoort. Losse gebeurtenissen. Snufjes liefde, passie, humor en sarcasme zijn volop toegevoegd. Een kijkje in onze keuken. Met kracht, doorzettingsvermogen, liefde, saamhorigheid en verbintenis enerzijds. Onmacht, verdriet en machteloosheid anderzijds! De kleuren van emoties die ik heb leren kennen komen Duidelijk naar boven! Mijn ware kleuren. Vandaar deze titel.

🦋Ik kan heel vaak vertellen dat beide boeken zeer zeker de moeite waard zijn om te lezen. Maar het moet jullie eigen ervaring zijn! Het bevat alle emoties die bij iedereen naar boven komen. Zeer herkenbaar, confronterend, eerlijk en zeer open! Beiden te koop en te bestellen via iedere boekhandel, via boekscout.nl en bol.com en via mij! Cadeautjes vol gevoel van mij voor jullie! Wil je in je kracht en gevoel gezet worden? Lees ze dan met volle concentratie!

🦋Voor iedereen die niet meer op vakantie gaat (Wij ook geen Turkije dit jaar!): Het is heel spijtig en vervelend. Plan mooie en kleine dingen in met je partner, gezin of vrienden. Veel kleine glinsteringen maken 1 mooie, grote vakantie! Met veel meer verschillende indrukken en nieuwe, mooie herinneringen! Veel minder eenzaamheid en meer verbintenissen. Meer het ‘oude normaal!’ Een ijsje eten, terrasje doen, bbq-tje, een picknick aan het water, een wellness dagje, een ochtend wandeling om 7.00u, het opsnuiven van de lucht tijdens zonsopkomst, etc. Maak er een betekenisvolle vakantie van! Of lees mijn boeken🤣😁👍🏻

Luf joe lieffies! Dikke knuf,

Peggie


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Voor alle ‘mooie’ mensen!

Vrijheid met een dubbel gevoel!

Beide boeken raken even geen harten! Corona Kilte wel?

Zoooo moe!

Hohoho ....de tijd voor ONZE WARE KLEUREN! Iedereen in z’n blootje!

Veel ‘luf joe’ en ‘Mijn ware kleuren’ druppelen verder in diverse harten!