Corona tegenvaller...maar na regen komt zonneschijn!

Hallo lieffies!

Het is een tijdje geleden. Net als velen zat ik in een frustrerende, eenzame, depressieve Corona ‘opgesloten gevoel en nergens zin in’ situatie. Iedereen die het glas half vol ziet: Petje af hoor! Ik weiger om dit als het ‘nieuwe normaal’ te gaan zien! Alleen al bij het horen kom ik aan het kot... Even ‘tijdelijk abnormaal’ kan ik nog wel handelen...Hebben jullie dat ook?

@Wat ik nu wel zie, is een huis dat vrijwel klus-klaar is, opgeruimd, uitgemest en stofvrij! En ik zie en voel de zon vandaag! Heerlijk! We hebben de jacuzzi opgezet in onze ‘dit jaar vakantie’ tuin! We hebben zelfs een palmboom! Het kan niet op! Kom maar op met die Mojito in mijn jacuzzi! Gisteren zag ik ook een hele mooie klaproos, helemaal alleen midden tussen de stoeptegels staan! Heerlijk kleurrijk gaf die mij een klein glimlachje in mijn hart! De mooie ‘ware kleuren’ beginnen weer op hun plekje te vallen...

@ Deze blog is nu echt 9000x bekeken. Super veel thanks aan alle oprechte volhouders en mijn ondersteuners! Op naar de 10000! Helpen jullie me mee? Wel écht lezen! Ik heb namelijk mooie dingen te vertellen. Ook al lijken de verhaaltjes soms lang...

@Ik word peettante! / knuffeltante... dat voelt bijzonder en warm. Hij is 41 jaar jong, maar blijft toch mijn kleine broertje. Speciaal gevoel. Nog een paar weekjes en dan kan ik voetjes knuffelen! Teentjes tellen, overeenkomsten zoeken...en veel onvoorwaardelijke liefde geven. Versterkt echt de band tussen broer en zus!

@Een tegenvaller is de verkoop van mijn nieuwe boek. Helaas kwam ‘Mijn ware kleuren’ midden in de Corona-tijd uit. Op 17 april. Een maand geleden. Ik had gehoopt om het kijkje in ons ‘Knoops’ leven en keuken te kunnen delen. Opbouwende en kritische feedback uit te kunnen wisselen. Mooie gesprekken te kunnen voeren! Mensen in hun hart te raken en hun hart te kleuren. Nieuwe ervaringen te verspreiden. Mensen herkenning te geven. Een cadeautje van mij voor jullie! En erkenning voor mezelf! Mijn nieuwe ervaringen van ‘voelen’ te delen. Mijn nieuwe ware kleuren...

Een boek met een heel andere toon dan mijn eerste boek! Meer passievol, vol sarcasme, vol groei, wensen en een grote teug humor en tweede puberteit tussen de gevoelige snaren door! Een mix! Een Peggie-mojito!

@Goed nieuws: Beide boeken blijven te koop. Nog lang! Ook mijn eerste boek ‘Mijn stille tranen’. En mijn tweede mooie kindje: ‘Mijn ware kleuren’! Echt een aanrader om in je gevoel te komen! Vooral in deze tijd van leven op je ‘automatische piloot’.

@ De meeste mensen weten wel dat ik deze boeken in eerste instantie geschreven heb voor mezelf. Dat ik mijn verhalen nu deel, werkt helend voor mij! Ik erken mezelf. Ik wil er andere mensen nu ook mee in hun kracht zetten! Omdat ook jullie dit verdienen! Ik sta keihard achter het verbreken van taboes rondom ONZICHTBARE ZIEKTES!! Bij onwetende mensen en (helaas) instanties! Voor elk boek ontvang ik zelf maar €1,50. Omdat ik een uitgeverij heb, die al het werk doet! Aan het eind van het jaar zal ik alles doneren aan een goed doel dat op dat moment bij mij past. Wat op mijn pad komt. DUS: NOG EEN REDEN OM TE GAAN LEZEN!! HUPS, GAUW, SNEL! Bestellen bij Boekscout in de webshop, Bol.com of via iedere boekhandel. Koops in Venlo heeft ze in de winkel liggen. De kleine zelfstandige ondernemingen verdienen nu ook jullie steun! Ik hoop op meer zonneschijn!

@ Rest mij om te zeggen: Blijf vooral heel erg gezond! Zoek sociale contacten op, maar denk aan afstand houden! Helaas...Ik geef jullie bij deze een dikke knuf!

Luf joe allemaal lieverds,

Peggie


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Trots op jou, je doet het super! Zelfs in deze onvoorstelbare tijden. Ben ook trots op jezelf! Want dat mag je zeker zijn??
Senna, op 21-05-20
Dankjewel lieffie! Love you to the moon and back!xxx

Corona tegenvaller...maar na regen komt zonneschijn!

Vrijheid met een dubbel gevoel!

Beide boeken raken even geen harten! Corona Kilte wel?

Zoooo moe!

Hohoho ....de tijd voor ONZE WARE KLEUREN! Iedereen in z’n blootje!

Veel ‘luf joe’ en ‘Mijn ware kleuren’ druppelen verder in diverse harten!